Stine Ailin -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Starten på sleeven min. Bilder!!!Slik så sleeven min ut igår;

Og slik idag;

 • Jeg gir meg ikke før ribbeina står ut // Ny tatovering til tirsdag. Sleeve!!!  ..Selvfølgelig var denne overskriften tull. Det var rett og slett bare ren skjær Stine sarkasme. Det er flere som tror at jeg ikke skal stoppe med diett og trening i det hele tatt.

  Og det er jo riktig. For jeg elsker livet mitt nå. Men det er ikke ensbetydende med at jeg har lyst til å se ut som en fyrstikk. Og det er jo der misforståelsen er.

  Jeg er en jente med former. De vil jeg gjerne beholde. Jeg vil bare ikke ha usunt fett på kroppen. Jeg ønsker en sunn kropp, en god helse, og et langt liv.

  Jeg ønsker å føle meg sterk. Og da ikke bare fysisk, men mentalt også. Og jeg har aldri vært sterkere mentalt enn hva jeg er per dags dato. Og det er utrolig viktig i hverdagen. For å tenke klart. For å ta gode avgjørelser. For å ha overskudd. For alt egentlig.

  Selvfølgelig vil jeg jo også ha en pen kropp. Hvem vil ikke det da? Alle vil jo det. Selvfølgelig er det viktigere for noen enn for andre. Men i bunn og grunn, hadde man sett seg selv i en mindre flatterende kropp, vedsiden av en flott kropp. Hva hadde du valgt da? Nettopp!

  Jeg starter på sleeven min til tirsdag. Som en gave til meg selv. Som noe jeg har fortjent. Jeg har lov til å si at jeg er flink. Belønne meg selv etter en så omfattende livsstilsendring. Jeg gjør det for meg. Ikke for deg. Eller deg.

 • Jeg har blitt noe jeg aldri trodde om meg selv  En helsefreak. Men jeg liker ikke ordet freak. Når ble man en freak fordi man er opptatt av å leve sunt? Jeg liker heller å kalle meg en aktiv mamma som spiser sunt og trener. Simple as that!

  Jeg er veldig aktiv, sitter aldri stille. Jeg løper rundt på jobb, kommer hjem, hiver på meg treningsklær, og går ut igjen. Ca. 2 mil om dagen. Som regel har jeg Matheo med meg i vognen, noe som gjør treningen ekstra tung. Og det er jo bare bra!

  Dietten min trenger jeg vel ikke gjenta i hvert innlegg, da den står i flere tidligere innlegg. Men dietten min, kombinert med at jeg trener hver dag, har forandret meg totalt, på en positiv måte. Kroppen ser ganske fin ut nå, og hodet mitt er på plass. Jeg tenker klart, og klarer å se en fremtid med mye mening.

  Jeg søker jobber, jobber i mellomtiden 3 dager i uken, er fulltidsmamma, kone, treningsnarkoman (et ord som jeg heller ikke liker, da det er negativt ladet), og jeg spiser kun bra mat. Alt er på stell.

  Folk tenkte i begynnelsen at jeg kom til å gå på en smell. At jeg ikke klarte den store livsstilsforandringen. Jeg tror jeg har motbevist det ganske greit nå! Dette har jeg drevet med siden januar, og jeg lever så mye bedre nå.

  For meg er mat blitt et drivstoff. Bensin for kroppen. Jeg spiser for å leve. Jeg lever ikke for å spise. Og så et siste ordtak som betyr alt for meg;

  Believe you can and youre halfway there! :)

 • Kontakt  Jeg kan nåes på mailadresse;

  stine_ailin@hotmail.com   

 • Om meg  En 29 år ung jente. Bor i byen Larvik. Er vegetarianer, trener hver dag, går mest i løping, og gå lange turer, og så spiser jeg veldig sunt. Dette er en blogg som i hovedsak vil dreie seg om veien mot drømmekroppen.

  Det er også viktig for meg å sette fokus på hvor mange fordeler en sunn livsstil har for det mentale. Du blir nemlig ikke bare sterkere fysisk, men også psykisk. 

  Jeg er også mamma til Matheo Leander på 3 år, og jobber i butikk. Jeg har også en stor interesse for tatoveringer, skjønnhet, og sminke. Så det vil dukke opp innlegg om hverdagen, sønnen min, og skjønnhet og sminke også.   

   

 • Over 3 måneder som vegetarianer  Jeg er overraska over hvor enkelt det har vært. Jeg har aldri savna kjøtt, ikke en eneste gang. Det helt enkelt frister ikke.

  Jeg føler bare at kroppen min har det bedre uten. Jeg har ingenting imot mennesker som velger å spise kjøtt. Det bare passer ikke for meg, helt enkelt.

  Og dietten min har nå pågått et halvt år. Et halvt år!! Jeg vet ikke om jeg kanskje skal kalle det en livsstil istedet. En diett varer vel ikke så lenge? Ikke vet jeg.

  Det eneste jeg vet er at det fungerer.

 • Folk bekymrer seg for næringen jeg får i meg. Vel se på bildet. Dette er maten min.  5 om dagen i ett måltid. Kveldsmaten min var dette. Her har du paprika på gulost, i tillegg til most avokado med mais, mini gulrøtter, og cherrytomater. 5 om dagen! Elsker mini grønnsaker. Minimais er jeg også veldig fan av!

  Men er det virkelig noen grunn til bekymring? De som står med pekefingeren aner ikke hva de snakker om. Jeg har satt meg inn i dette med kosthold og næring, og sørger for å få i meg alt jeg trenger.

  Jeg spiser bare ikke all mulig dritt som kroppen IKKE TRENGER. Som for eksempel sukker og kjøtt!

  :))

  Who are you to judge the life I live?

  Before you start pointing fingers...

  make sure you hands are clean!

 • Les mer i arkivet August 2016 Juli 2016 Juni 2016
  hits