Stine Ailin -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Slik ser maten min ut iløpet av en dag, og det har den gjort i 4 måneder // Dietten minMost avokado med mais, og litt salt og pepper. Sjelden jeg bruker ekstra salt på maten, men jeg gjorde det nå. Men salt er ikke bra, unngå det så mye som mulig!! Avokado er egentlig ganske feit, men sunt fett, og jeg spiser jo ikke mengder av det. Jeg varierer også med cherrytomater på toppen av den moste avokadoen. Eller så spiser jeg ost med paprika. Og jeg veksler mellom to typer knekkebrød. Det ene er ekstra grovt, slik at jeg holder fordøyelsen igang. I tillegg er det ene knekkebrødet ekstra proteinrikt. Det er fra Synnøve, og inneholder sesamfrø blant annet.

Og de røde linsene mine!! De spiser jeg ikke hver dag. Par ganger i uka. For jeg er brutal. Holder kalorinivået mitt så lavt som overhodet mulig, uten at det skader kroppen.

 • Den nye Stine. Bilder. Og dette spiser jeg for å miste alle kiloene.  Etter jeg sluttet med kjøtt, (som var i begynnelsen av mars), altså snart 3 måneder siden, så har kiloene rast av.

  Jeg trener også hver dag, noe jeg har gjort i 3 måneder, og jeg lever på en streng diett, pluss kosttilskudd.

  Jeg har sluttet med suppe, da det for min del bare blir unødvendige kalorier, siden jeg får i meg det jeg trenger.

  Så dette spiser jeg hver dag: Knekkebrød med mye kostfiber. Avokado, paprika, mais, tomater. Og litt gulost, og linser og bønner.

  Jeg drikker cola zero, vann, og kaffe.

  Kosttilskuddene jeg tar: omega 3, jern uten animalske stoffer, multivitamin, magnesium, C vitaminin, D vitamin, og B vitamin.

  Jeg har ingen mangler og masse energi. Jeg har ikke spist noe sukker, pasta, brød, ris, frukt, poteter, snacks, kaker, etc. siden januar. Og jeg har ikke gått på en eneste sprekk.

  Premien er jo at jeg har god helse, energi, får masse frisk luft hver dag, overskudd til å være en god kone og mamma, og jeg kan kjøpe akkurat de klærne jeg vil!!!!

 • Slik ser jeg ut nå // Kommer inn i alle de gamle klærne igjen  Ja, jeg gråt noen gledestårer igår. Jeg ser ikke selv hvor mye jeg har gått ned i vekt, men det gikk liksom litt opp for meg igår kveld da..Jeg prøvde den ene jeansen etter den andre, i størrelse 36, og jeg fikk søren meg på meg alle klærne. Bukser, kjoler, shortser, bikinier. Alt. Etter all treningen fortjener jeg det virkelig. Det er så verdt alt strevet.

  Så igår ga jeg bort alle klærne jeg har brukt i disse siste årene som formfull, (for å ikke snakke stygt om overvekt) så nå er det bare klær igjen fra jeg var 25 år, haha :p

  Jeg setter meg selvfølgelig ikke ned nå, og tror at jeg har nådd målet, og at jeg bare spiser som før, og slutter å trene. Nei, jeg fortsetter og trene hver dag, og gå på diett. Jeg skal enda ned 10 kilo.

  Jeg var hos en kostholdsekspert idag. Hun sa at dietten og treningen min var lystbetont, og sa også at jeg fikk i meg riktig næringsstoffer. Så da fortsetter jeg og kjører på. Det er så fantastisk gøy, og gir meg bare enda mer motivasjon!!!

 • Hva jeg spiser til middag når jeg er på diett  Røde linser. Som regel blir det disse linsene. Dette bildet tok jeg nuu. Masse proteiner, super sunt! Er produkter fra Go green jeg bruker. Jeg spiser ikke kjøtt, så dette er et alternativ. Men det er også viktig å få i seg nok jern når man ikke spiser kjøtt. Jeg tar jerntilskudd for å være på den sikre siden. :)

 • Jeg har fått skikkelig kjeft for vekttapet mitt  Som dere vet har jeg gått ned i vekt, veldig mye også. Men som folk sier; det har gått fort! Vel, det har ikke det. Jeg har brukt 4 måneder på å gå ned 15 kilo.

  Folk tror jeg har gått ned 20 kilo, men nei, jeg er fortsatt, for å si det på en pen måte; formfull!

  For 2 dager siden fikk jeg en peptalk som varte 1 time. Når ble det greit? Jeg fikk beskjed om å stoppe. Jeg vet at vedkommende, som jeg ikke vil henge ut med navn, bare vil meg godt. Men jeg har det godt. Jeg er sunn og frisk. Jeg trener hver dag og spiser sunn mat! Jeg er glad, full av energi, og lever sunt.

  Men jeg fikk beskjed om å stoppe, vedkommende var kjempe sinna, og slo handa i bordet. Det er da min kropp og jeg som skal trives med den. Jeg har fortsatt 10 kilo igjen som skal vekk. Om min trivselsvekt er 58 kilo, så la meg nå målet mitt. Nå er det bare 4 uker til bikinisesongen, og jeg skal kjøre ekstra hardt på disse ukene!

  Så lenge det gjøres på en sunn og riktig måte, så er det ikke noe galt i å ha et mål, og jobbe målrettet for å oppnå drømmen sin. Aldri la noen stoppe deg!!!

 • Vegetarianer i over 2 måneder, og treningsnarkoman  Nå har jeg ikke spist kjøtt siden helt i begynnelsen av mars. Jeg har trent hver eneste dag i snart tre måneder, og har levd på en diett siden januar. Ikke smakt sukker, frukt, brød, poteter, ris, pasta etc. siden januar. Til onsdag skal jeg i møte med en kostholds ekspert, for å forsikre meg om at jeg får i meg alle vitaminene jeg trenger. Det skorter ikke på energien iallefall, så jeg tror jeg får i meg riktig ernæring.

  Jeg får kombinert det med jobb. Jeg er på jobb 3 dager i uka, og får alltid til å trene etterpå. Jeg tar veldig ofte med meg Matheo og vogna og løper. Det er så deilig å kjenne at jeg ikke blir andpusten av å gå opp bratte bakker lenger. Det er deilig at klærne blir for store, at jeg kan bruke gamle klær igjen, at Matheo har en mamma med mer overskudd, at jeg sover som en stein om natta, og at jeg føler meg uthvilt på dagtid.

  Nå vet jeg hvorfor det er så stort fokus på kosthold og trening. Det er klisje, men riktig kosthold og trening gir livet mening!

 • Les mer i arkivet August 2016 Juli 2016 Juni 2016
  hits