Stine Ailin -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gi alt • Jeg har gått ned masse i vekt // Ikke stopp, aldri stopp  Jeg trener og trener. Hver dag. Har ikke helt oversikt, men har iallefall trent HVER dag i halvannen måned, i tillegg til at jeg spiser en streng diett, og jeg har vel vært vegetarianer i halvannen måneds tid nå også. Det er jo bare gøy. Og resultatene er ganske store. :))

  Jeg føler livet har fått en ny mening med trening. Klisje, men sant.

 • 4 uker som vegetarianer // Trening hver dag  ..4 uker uten kjøtt. Så digg. Føler meg så mye renere innvendig. Som jeg har nevnt før; min protein erstatning for kjøtt er i hovedsak kidneybønner, røde linser, kikerter, mais. Jeg kjøper økologiske go green produkter, som har et stort utvalg av bønner, linser, etc., og de finnes i de fleste matbutikker.

  Jeg har også trent hver eneste dag i en måned. Ikke en dag har jeg lurt meg unna. Jeg har en pulsklokke som jeg har plottet inn et aktivitetsmål. Jeg har klart det hver eneste dag i en måned, jeg har aldri gått under aktivitetsmålet, jeg dobler og tredobler det heller hver eneste dag.

  Så jeg er i konstant bevegelse, og spiser ikke sukker, kjøtt, poteter, brød, ris, pasta, osv. Jeg spiser veldig rent. Og det gjør ikke bare godt for vekta, men også for hvordan jeg føler meg. Energien og dagsformen er en helt annen enn hva den var i fjor.

 • Skinny face and legs // Pics of me  The biggest change, the first you get to see when you look at me now, vs. the old me, is my face, and my legs. They look almost like they did before I got pregnant. Even my brother commented how skinny my legs have gotten. And my grandma didnt recognize me yesterday when I met her on the streets.

  All I do is work out, work of course, play with my son, work out a little bit more, and eat vegetables and soup. I havent been eating any sugar all year, no potatoes, rice, pasta, fruit, candy, bread. Just soup soup soup. And no meat any longer. I dont miss it at allllll!

  So Im gonna show you how skinny my face have gotten, and then my legs.

 • Vegetarianer Stine // Vellykket slanking  Suppe med grønnsaker, bønner, linser, erter, kikerter, mais. Mitt kosthold. Hver dag.

   

  Knekkebrød og suppe har jeg spist i heeeele år. I hele år. Og så trener jeg hver eneste dag. To økter om dagen.

   

  Høres ut som jeg skryter noe sykt haha. Men er egentlig bare sykt fornøyd. For hvor mange ganger har ikke jeg sagt at jeg skal slanke meg, og så går det til helvete. Rimelig mange. Vel ikke denne gangen. Jeg begynner å ligne gamle Stine igjen. :)

 • Les mer i arkivet August 2016 Juli 2016 Juni 2016
  hits