Stine Ailin -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Work work work work work // Gått ned 8 kiloPush yourself to the limit. Youre one day closer then you were yesterday. If you wake up without goals, go back to sleep.

8 kilo borte <3

 • 8 kilo borte vekk // Trening hver dag // Endelig vegetarianer  De siste to ukene har jeg kjørt kroppen min maksimalt. Alt den klarer. Jeg har løpt opp bratte bakker, jogget, gått lange turer, og danset hver eneste, eneste kveld. Jeg er beinhard mot meg selv.

  Jeg har blitt vegetarianer. Jeg føler ikke at jeg har noen rett på å spise andre individer. Ikke når det er sååå mye annet man kan spise. Ærlig talt. Vi trenger ikke kjøtt. Jeg tror jeg har tenkt på å bli vegetarianer i minst ett år, og pratet med Thomas om det utallige ganger. Og endelig har jeg fått fingeren ut. :)

  Jeg har ikke spist sukker på snart 3 måneder, jeg spiser ikke brød, pasta, frukt, ris, og ja såklart kjøtt. Jeg spiser heller ikke poteter, ting med fruktsukker, syltetøy, brus, ingenting. Jeg har en veldig streng diett. Men veldig sunn. Slik har jeg holdt det gående i tre måneder.

  Resultatet av dette er en vektreduksjon på 8 kilo. Jeg har fortsatt 12 kilo igjen, men dette er så gøy, og gir meg så mye. Jeg kan nevne masse energi, god søvn, hormoner som har stabilisert seg, et humør som er på topp, et overskudd i hverdagen.

  Sukkersuget forsvant vel etter en uke, og jeg kommer aldri mer til å spise sukker. Hva er vel det godt for?

  Slik ser jeg ut idag.

  Ansiktet har som resten av kroppen blitt smalere.

 • Når man trener mye går det utover andre ting  ...Som skittentøyet. Igår fikk jeg over 200% på pulsklokken min, i forhold til aktivitetsmålene jeg har per dag. Jeg gikk 8 kilometer, var på jobb, og danset på kvelden. Så når jeg la meg var jeg heeeelt ferdig.

  Jeg kommer aldri til å skuffe pulsklokken min. Uansett å sliten jeg er, vil jeg aldri gi meg.

  Jeg legger ut på ny treningstur idag. :)

 • En 4 timer og 12 minutters treningsøkt med sønnen min  Vel, trenger jeg forklare det så mye mer? Og løpe opp bakker med en 17 kilos unge i en barnevogn er trening. Etter 10 minutters løping viste pulsklokka mi 161 i puls. Pulsklokka mi er faktisk den aller første pulsklokka som måler pulsen rett fra håndleddet, man trenger ikke pulsbånd rundt magen. Det er en fantastisk klokke.

  Dette er min 8 dag på rad med trening, nei vent, niende dag blir det. I 4 timer var vi ute idag, og forbrente noe heftig med kalorier. Jeg raser ned i vekt, og kunne ikke vært mer fornøyd med tilværelsen enn det jeg er idag.

  Musikk på øret, trening hver dag, sol, en glad sønn, kiloer som raser av. Tipp topp! :)

  Forresten, når jeg kom hjem og slo av treningsøkten på pulsklokka, vibrerte den, og det kom opp fyrverkeri. Så gratulerte den med at jeg hadde nådd mitt daglige aktivitetsmål med 346%, og dagen er ikke ferdig enda, så blir iallefall 400%. Dere ser alt på bildene under. Forbrente 1539 kcal, men ifølge klokken har jeg gjennom dagen passert 3000 forbrente kalorier. :)

  Ny treningsdag i morgen. Blitt helt besatt.

 • Igår overgikk jeg meg selv // Treningsdag 7 av 7 gjennomført  Nå kan jeg sette meg ned med god samvittighet. Eller jeg sitter ikke. Matheo og jeg svinger oss på gulvet etter latinske rytmer.

  Men denne uken har jeg trent hver dag. Jeg kjøpte meg en treningstights på torsdag i størrelse L. Liksom der jeg har ligget de siste åra. Jeg dro hjem og prøvde den. Altfor stor. Opp og bytte den inn i medium. Motivasjon!!

  Over til overskriften. Jeg var ute å gikk i 2,5 timer igår. I den grad du kaller det å gå. Det går iallefall fort. Jeg gikk opp 2 bakker, og så kom jeg til den bratte Herregårdsbakken, og tenkte søren heller, nå gir jeg meg ikke før jeg detter sammen. Jeg spurtet opp bakken. På toppen fant jeg ikke pusten med det første. Men etter å ha samlet meg, tenkte jeg, søren heller, gikk ned bakken, og spurtet opp igjen.

  Når jeg da sto på toppen følte jeg en seier innvendig, samtidig som jeg var iskald inni meg. En rar følelse. Tror det var adrenalinet som bruste i årene.

  Jeg er så glad. Stolt av meg selv. Motivert og føler at når man har et mål hver eneste dag, da gjør man noe riktig.

  Doubt kills more dreams than failure ever will.

 • Dag nummer 6 med trening denne uken // Stine går du på noe?  Jeg elsker at våren har kommet. Solen og lukten av vår gjør treningen enda gøyere. Jeg går så fort at det blir vel nesten jogging, eventuelt komisk å se på bare. Lol. Men jeg spaserer jo ikke rundt liksom. Det er andpust og blodsmak i munnen. I tillegg bor jeg jo i bånn av en rimelig bratt bakke, så bare det å spurte opp den bakken er jo en utfordring i seg selv.

  Men dette er så moro. Jeg er snart klar for å komme meg ut igjen. Skal bare kjøre i meg en kaffe til. Spørsmål til meg; "Stine, du har så mye energi, det virker nesten som du går på noe om dagen?!"

  Mitt svar til det; Jeg lever sunt, spiser nesten ikke kjøtt lenger, tar masse vitamintilskudd, har ikke rørt sukker på over to måneder, trener hver dag. Så nei, jeg går ikke på noe.

  Jeg er vel bare høy på livet.

 • Det er ikke kødd // Min kropp, trening, overskudd  Jeg har gått en mil om dagen, hver eneste dag. Kjøpt en altfor dyr pulsklokke som skal bli med meg faktisk hele døgnet. Den måler også hvor godt og når man sover best. Hvor godt kroppen restituerer seg etc. Etter jobb har jeg hoppet inn i treningsklær og gått. Jeg er så motivert. Så glad. Full av overskudd. Om det er dietten jeg går på, eller det faktum at jeg er i bedre form vet jeg ikke, men jeg har aldri følt meg bedre. Jeg føler meg nesten som før jeg fikk barn. Ikke trøtt. Glad. Hyper. Overskudd. Så sum av sumarium; Det er ikke kødd at sunn mat og trening har alt å si for hvordan du føler deg, både psykisk og fysisk!

  Slik ser jeg ut idag. Jeg begynner å like hvordan kroppen forandrer seg uke for uke.

 • Gått 3 mil de siste to dagene // Slanking, og veien mot vegetarianer  For to dager siden gikk Line og jeg 2 mil, tur retur Stavern. Idag gikk/jogget jeg alene når det begynte å mørkne ute. En mil. Det er min store frykt å gå alene når det er mørkt. Men noen ganger må man bare gjøre ting man ikke liker. Iallefall for å nå målet sitt. Jeg gikk også 3 kilometer på jobben idag. Det som har skjedd med meg de siste månedene, er at det begynner å krible i bena når jeg sitter stille. Så da er det på med treningsklærne og ut å gå!

  Jeg jobber også mot å bli vegetarianer. Slik ukene mine ser ut nå, er det grønnsakssupper 5 dager i uka, og kyllingsuppe 2 dager i uka. Men jeg vil helst slutte helt å spise kjøtt. Det er noe jeg har tenkt på en evighet. Ikke er jeg spesielt glad i det heller.

 • Den følelsen når kiloene raser av  Gått ned 7 kilo. Jeg går. Svigerinna mi og jeg går tur retur Stavern. Jeg beveger meg masse på jobben. Jeg har skritteller på mobilen, og den viser 3-3,5 kilometer for hver eneste arbeidsdag. Jeg sitter ikke stille lenger.

  Kostholdet mitt har jeg egentlig ikke lyst til å gå ut med. Ikke at jeg bruker noen alvorlige medikamenter eller noe, lol. Men det er rett og slett ikke noe jeg vil anbefale, selvom det jeg spiser er veldig sunt. Jeg har holdt på med dette i 2 måneder. Gått ned en størrelse i klær, og 2 størrelser i undertøy, faktisk hele 10 cm. Jeg er langt på vei for å nå målet mitt.

  They said I couldnt. Thats why I did. Bilde fra fredag.

 • Les mer i arkivet August 2016 Juli 2016 Juni 2016
  hits