Mitt slanketips nummer en - så enkelt! (Stine Ailin) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mitt slanketips nummer en - så enkelt!Det er ett år siden jeg snudde om livsstilen min. Fra å være en sofasliter, og helt ærlig en lat person, som kunne spise pizza, pommes frites, fete sauser og potetgull hver eneste dag, til å bli en vegetarianer, som kuttet ut alt av søtsaker, pasta, ris, brød, kjøtt selvfølgelig, poteter, frukt. Egentlig alt kuttet jeg ut. Det eneste jeg spiste var grove knekkebrød med gulost eller avokado, pluss paprika, linser, bønner og mais.

Men det holder ikke å legge om kostholdet. Jeg begynte også med kondisjonstrening hver eneste dag. Rundt en mil om dagen, noen ganger mer, noen ganger mindre. Byttet mellom å løpe å gå, gjerne med Matheo i barnevogna.

Kiloene rant jo av som bare det. Folk sa; du klarer deg ikke på en slik livsstil over tid. Vel, jeg sitter her ett år senere med samme livsstil.

Det skled litt ut i jula, men nå er jeg tilbake. Jeg spiser fortsatt grove knekkebrød med ost og paprika til alle måltider, men mindre avokado enn før, ettersom jeg fikk en kraftig allergisk reaksjon med utslett fordi jeg spiste for mye av det. Jeg er fortsatt fysisk aktiv hver eneste dag. Ikke i like stor grad som på vår, sommer og høst, fordi det stopper seg litt selv, pga kulda. Men jeg går iallefall tre-fire kilomenter hver dag, idag har jeg gått en lang tur, på over en mil, til tross for at det var veldig kaldt idag. Jeg har ikke bil, så jeg må bruke bena hver dag.

En ting jeg har endret i kostholdet, er at jeg spiser middag hver dag. Jeg kan ikke fortsette å gå så mye ned i vekt som jeg gjorde ifjor, så jeg har regulert det litt. Men jeg skal fortsatt ned noen kilo til, og kroppen trenger definitivt mer muskler og oppstramming.

Som vegetarianer/pescetarianer (jeg spiser fisk), er dette en typisk middag for meg; ovnsbakt laks med grønnsaker og soyasaus, eller tunfisk i min egenkomponerte tomatsaus. Noen ganger har jeg nudler til, men det blir mest i helgene, prøver å styre unna de karbohydratene. Jeg spiser også forskjellige supper. Jeg kjøper ferdigsupper, (jada, jeg vet det er mye salt i halvfabrikater) men jeg tilsetter grønnsaker. Jeg liker best brokkoli, vannkastanje, avokado, og minimais.

Og så til slanketips nummer 1; Hver morgen presser jeg en halv sitron i en sitruspresse. Jeg heller sitronsaften over i et glass, og tilsetter lunkent vann så jeg fyller glasset. Det smaker greit, og det er så mange fordeler med det. Proppfullt av C-vitamin, demper søtsug, demper sultfølelse, renser leveren, gir god fordøyelse, gjør at kroppen lettere kvitter seg med gift og avfallsstoffer, og sist men ikke minst, det kan øke forbrenningen med hele 33%!!!

Jeg lager også et glass med sitron og lunkent vann om kvelden. Så jeg får i meg totalt saften fra en hel sitron om dagen.

Nå som jeg er på dag 3 uten røyk, er jeg veldig bevisst på at jeg ikke skal spise mer, eller begynne med drops for å dempe suget. Og hvem sug egentlig? Jeg er ikke sugen på røyk engang. Jeg er også enda mer opptatt av å drikke sitronvann til regelmessige tider, for å detoxere kroppen for toksiner/gift og avfall.

Man føler seg også kvikkere av sitron i vann. Man får et lite energiboost. Og det er jo veldig enkelt. Et kjempe enkelt tips jeg kan anbefale alle som vil ha en ren og sunn kropp, uten å måtte gå i helsekostbutikker og rane hyllene for ting man egentlig ikke vet hva er. Så....Prøv det! :)

Her er tunfiskgryta mi. Spiser vel tunfisk 4 ganger i uken ca., og får dekket proteinbehovet mitt der, ettersom jeg ikke spiser kjøtt.

 • Én kommentar


  10.02.2017 kl.23:25

  Stine!Savner at du blogger.Håper du snart begynner igjen.Blir så inspirert av slanketipsene dine.Dette med sitron har jeg begynnt med,effektivt.Håper alt er bra med deg.Vi vet hvem hverandre er fra gamledager,litt;)Heier på deg,du er flink!

  Skriv en ny kommentar

  Stine Ailin

  Hei! Dette er en blogg som først og fremst vil dreie seg om en sunn livsstil, trening, og veien mot drømmekroppen. Men det vil nok dukke opp noen andre innlegg også, om hverdagsliv, sønnen min, og skjønnhet. Jeg er mamma til Matheo Leander på 3 år, jobber i butikk, og elsker alt som har med tatoveringer og sminke å gjøre.

  Kategorier


  Helse og livsstil Matheo Leander Me, myself and I

  Arkiv


  Januar 2017 November 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2015

  Siste innlegg


  Mitt slanketips nummer en - så enkelt! Gikk på vekta idag. Ble glad og litt bekymret Jeg kunne sagt så mye.. Snart 30, fortsatt rebell Ingen kan løpe fra hue sitt Jeg er kjær i Billi! Min super fightare! Laget syltetøy idag på 2 ingredienser. Den ene ingrediensen er GENIAL Velkommen inn i mitt vegetarianer kjøleskap Idag skal jeg lage mitt eget pålegg Et slanketips jeg gjør når jeg står opp

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse