Gikk på vekta idag. Ble glad og litt bekymret (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gikk på vekta idag. Ble glad og litt bekymret57,8 kilo. Jeg veier ikke mer, og kan med det si at jeg veier nesten 40 kilo mindre enn da jeg var høygravid.

"Omg, hun er så stolt av seg selv at hun må skrike vekta si ut til alle. Oppmerksomhetssyke drittunge", tenker noen.

Ja jeg er stolt. Selvom det er vinter og glatt, er jeg hver dag i stor fysisk aktivitet. Går til jobb, går opp bakken til barnehagen. Går hjem fra jobb, går opp i barnehagen igjen. Går til byen, til Nordbyen, til Skreppestad, til Elveveien. For jeg har ikke bil.

Derfor er jeg stolt, og det har jeg rett til. Men også litt bekymret. Når skjedde dette? Jeg har gått ned 6 kilo på 12 dager, for jeg har slått opp med typen, og nå har vi et av og på forhold. Men nå er det av. Masse bekymringer. Masse stress. Jeg glemmer å spise.

For to dager siden var klokken 22.40, og jeg følte meg sliten og slapp. Shiet, jeg har glemt å spise tenkte jeg. Fikk panikk. Smalt sammen en fiskegryte av tunfisk, med pasta og grønnsaker. For ja, jeg spiser fisk hver dag. Har vært vegetarianer i ett år snart. Uansett, jeg spiste til magen nesten sprakk. For jeg kan ikke bli tynnere.

Og det jenter, (og gutter) er det viktigste. At man har god helse. Man har ikke nødvendigvis god helse selvom man er tynn. Man kan ha bedre helse med noen kilo ekstra på kroppen.

Nå har jeg ikke som mål å gå opp i vekt, for jeg trives med utseendet mitt, og følelsen av å føle meg "lett" i kroppen når jeg trener. Men det kan bli farlig. Jeg er var på det, for har hatt spiseforstyrrelser, og vet at jeg har de tendensene fortsatt. Jeg blir helt oppslukt, og tidvis besatt. Derfor jobber jeg bevisst med å godta meg selv for hvordan jeg ser ut nå. Det er nemlig fort å tenke bare fem kilo til, så er jeg tynn nok.

Men det er stopp nå. Jeg ser meg selv i speilet. "Hvem gjør jeg dette for?"Det er viktig å spørre seg selv om. Vil jeg være tynn for min egen del, eller er det presset fra samfunnet som gjør at jeg presser meg selv. Hvis svaret er det siste, er det kanskje greit å snakke med noen.

Til syvende og sist er det ikke viktig å være tynn nok. Du blir aldri noe penere på innsiden, uansett hvordan du ser ut.

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Stine Ailin

  Hei! Dette er en blogg som først og fremst vil dreie seg om en sunn livsstil, trening, og veien mot drømmekroppen. Men det vil nok dukke opp noen andre innlegg også, om hverdagsliv, sønnen min, og skjønnhet. Jeg er mamma til Matheo Leander på 3 år, jobber i butikk, og elsker alt som har med tatoveringer og sminke å gjøre.

  Kategorier


  Helse og livsstil Matheo Leander Me, myself and I

  Arkiv


  November 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2015

  Siste innlegg


  Gikk på vekta idag. Ble glad og litt bekymret Jeg kunne sagt så mye.. Snart 30, fortsatt rebell Ingen kan løpe fra hue sitt Jeg er kjær i Billi! Min super fightare! Laget syltetøy idag på 2 ingredienser. Den ene ingrediensen er GENIAL Velkommen inn i mitt vegetarianer kjøleskap Idag skal jeg lage mitt eget pålegg Et slanketips jeg gjør når jeg står opp Im in love.

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits