Jeg kunne sagt så mye.. (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg kunne sagt så mye....Men noen ganger er det bedre å holde kjeft.

Er det det?

Holde kjeft. Legge lokk på seg selv. For å skåne seg selv og alle andre.

Jeg holder kjeft. Er du fornøyd nå? Jeg skal snakke overfladisk for det er best, sant? Nei jeg kommer til å skrive nøyaktig det jeg tenker her og nå.

Jeg ser meg i speilet. 2016. Hva har skjedd med meg dette året? 30 babykilo med fett har rent vekk. Et smalt ansikt. Mørke øyne. Ikke bare mørke av sminke, men de er innhulede. Slitne. En skilsmisse, tre forhold, og tre brudd, på ett år. Nytt sted å bo, delt ansvar for vår sønn. En bilulykke hvor alt jeg mistet var bilen min. Jeg fikk heller noe. En tro, eller en overbevisning. En slags takknemlighet.

"Du skal ikke dø enda". En mørk stemme klar og tydelig sa det til meg når jeg åpnet øynene mine inne i bilvraket. Knust glass overalt, brent røyklukt, hvit tåke, regn. Og stemmen. Den har brent seg fast.

Jeg ser meg i speilet igjen. Jeg har forandret meg. Folk sier; du ligner ikke på deg selv lenger. Neivel? Hvis man ikke ligner seg selv, hvem ligner man da?

Jeg har aldri før vært mer meg selv. På godt og vondt. Jeg bare pakker ikke ting inn i rosa sløyfer og silkepapir.

Livet mitt ble ikke slik jeg trodde. Jeg er skilt. Har kjæreste men han bor ikke engang i samme land som meg. Tretti mil unna. Jeg har ikke fast jobb, ikke bil lenger.

Det føles litt som jeg går i en labyrint. Jeg går og går men finner ikke noen vei ut.

Kanskje det ikke finnes noen vei ut? Kanskje utgangen er døden. Og jeg vil ikke dø. Ikke enda.

 • Én kommentar


  Kofi Nyarko18.11.2016 kl.12:18

  Bra skrevet
  Stine Ailin18.11.2016 kl.13:37

  Kofi Nyarko: takk :)

  Skriv en ny kommentar

  Stine Ailin

  Hei! Dette er en blogg som først og fremst vil dreie seg om en sunn livsstil, trening, og veien mot drømmekroppen. Men det vil nok dukke opp noen andre innlegg også, om hverdagsliv, sønnen min, og skjønnhet. Jeg er mamma til Matheo Leander på 3 år, jobber i butikk, og elsker alt som har med tatoveringer og sminke å gjøre.

  Kategorier


  Helse og livsstil Matheo Leander Me, myself and I

  Arkiv


  November 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2015

  Siste innlegg


  Jeg kunne sagt så mye.. Snart 30, fortsatt rebell Ingen kan løpe fra hue sitt Jeg er kjær i Billi! Min super fightare! Laget syltetøy idag på 2 ingredienser. Den ene ingrediensen er GENIAL Velkommen inn i mitt vegetarianer kjøleskap Idag skal jeg lage mitt eget pålegg Et slanketips jeg gjør når jeg står opp Im in love. Sexy Mother Pucker // Så mye sminke bruker jeg hver dag

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits