Ingen kan løpe fra hue sitt (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ingen kan løpe fra hue sittDu ser på meg. Jeg ser på deg. Du ser spørrende på meg. Som om du vil ha et svar. Tårene renner nedover ansiktet ditt. Hva er galt? Jeg ser på mitt eget speilbilde. Jeg ser spørrende på meg selv. Hva er det? Hvorfor føles ting plutselig så tungt?

Livet er fullt av oppturer og nedturer. Alle vil jo helst ha oppturene, men for å komme opp, må man jo starte fra et sted lenger ned..if it makes sense..?

Jeg har kanskje litt hyppigere opp og nedturer enn mange, men jeg håndterer det greit sånn generelt sett. Bortsett fra idag.

Idag har vært en sånn dag jeg ikke helt kan forklare. En sånn dag som tårene triller, jeg er kvalm, nedfor, og har helst ikke lyst til å prate med noen..Og jeg har ingen konkret årsak. Jeg kan liksom ikke si at "det og det er grunnen til at jeg har det kjipt." Det hadde jo vært enklere, for da hadde jeg visst hva jeg måtte endre på.

Jeg har vært med min sønn. Jeg har vært ute å trent. Gått tur. Handlet mat. Ryddet. Sminket meg. Tent levende lys..

Gjort alt greit rundt meg. Men inni meg..Det er en klump. I halsen. Jeg svelger og jeg kjenner den. Den er vond.

Slike dager som idag er så slitsomme. Som onkel P sier; Ingen kan løpe fra hue sitt.

Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne løpe fra hodet mitt. Leiligheten min. Denne byen. Bare løpe. Uten en tanke. Uten en eneste følelse.

Jeg skulle ønske jeg kunne skru av alt. Som en lysbryter. Som slo av alt. At alt bare ble borte. Helt stille. Helt rolig.

Jeg skulle ønske jeg kunne skru av redselen min. Aggresjonen. Alle katastrofetankene. Jeg kunne ønske jeg kunne skru av alt som het negativitet.

Jeg kunne ønske jeg kunne skru på lys og varme. Kjærlighet. Mening.

Men jeg kan verken skru av eller på noen ting. Jeg kan ikke løpe fra følelsene mine eller tankene mine. Men jeg kan legge meg. Lukke øynene, og håpe at det føles bedre å sove. Det pleier å føles bedre. Og imorgen er det en ny dag.

Den skal bli bedre.

 • 3 kommentarer


  Henriette Celin26.09.2016 kl.07:50

  Uff, er så kjedelig med slike dager. Det å bare ville komme seg vekk fra alt er ikke kjekt å tenke og føle på. Håper det hjalp å sove og at dagen i dag blir bedre <3
  Stine Ailin26.09.2016 kl.13:54

  Henriette Celin: tusen takk! Dagen idag er mye bedre! Solen skinner!! <3
  Henriette Celin26.09.2016 kl.14:58

  SV: Så flott da :-D

  Skriv en ny kommentar

  Stine Ailin

  Hei! Dette er en blogg som først og fremst vil dreie seg om en sunn livsstil, trening, og veien mot drømmekroppen. Men det vil nok dukke opp noen andre innlegg også, om hverdagsliv, sønnen min, og skjønnhet. Jeg er mamma til Matheo Leander på 3 år, jobber i butikk, og elsker alt som har med tatoveringer og sminke å gjøre.

  Kategorier


  Helse og livsstil Matheo Leander Me, myself and I

  Arkiv


  November 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2015

  Siste innlegg


  Jeg kunne sagt så mye.. Snart 30, fortsatt rebell Ingen kan løpe fra hue sitt Jeg er kjær i Billi! Min super fightare! Laget syltetøy idag på 2 ingredienser. Den ene ingrediensen er GENIAL Velkommen inn i mitt vegetarianer kjøleskap Idag skal jeg lage mitt eget pålegg Et slanketips jeg gjør når jeg står opp Im in love. Sexy Mother Pucker // Så mye sminke bruker jeg hver dag

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits