Idag skal jeg lage mitt eget pålegg (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Idag skal jeg lage mitt eget påleggYes, you heard me. Haha. Jeg prøver å variere pålegget mitt litt mer nå. Siden jeg har blitt såpass tynn som jeg er nå, vil jeg ikke rase videre ned i vekt, bare noen få kilo igjen..Så jeg har jo som sagt startet med cottage cheese.

Nå har jeg begynt å ha jordbær syltetøy oppå cottage cheesen. Ikke mye, men bare litt, og det smaker helt sykt digg.

Problemet er bare at syltetøyet er fullt av sukker, og det vil jeg ikke spise. Jeg vil ikke opp i vekt heller. Og de sukkerfrie syltetøy alternativene er kjempe dyre!!

Så nå har jeg handlet inn frosne jordbær, og skal lage mitt eget syltetøy, uten tilsatt sukker. Mye bedre, og veldig billig.

Problemet kom bare ista når jeg sto på kjøkkenet og skulle lage syltetøyet. Jeg har jo ingen glass og ha det i. Haha! Herregud! Tenkte jeg skulle stikke opp på Clas Ohlson og kjøpe inn noen glass idag!

Forøvrig holder jeg meg fortsatt til dietten min, aka min livsstil. Knekkebrød, avokado, mais, cottage cheese, litt syltetøy uten tilsatt sukker, paprika, sitron, vann, kaffe. Kuttet ut cola zeroen enn så lenge. Er så sterkt for tennene mine, og jeg føler meg oppblåst!

Jeg er så sunn altså. Haha. Men jeg er jo det. Men det er en fantastisk god følelse og vite at jeg gjør noe godt for meg selv. At kroppen min får god næring.

 • 5 kommentarer


  Elisabeth14.09.2016 kl.14:25

  Hjemmelagd er best :) Så flink du er :=)
  Stine Ailin14.09.2016 kl.14:52

  Elisabeth: ja, mye bedre både i smak, og ernæringsmessig! Tusen takk! Ha en fin dag!! <3
  Henriette Celin14.09.2016 kl.14:43

  Du må ha lykke til med syltetøy lagingen! mye bedre med hjemmelaget uten alt det sukkeret ^^
  Stine Ailin14.09.2016 kl.14:53

  Henriette Celin: jeg vet! Det er jo naturlig søtt uansett! Og er utrolig godt sammen med cottage cheese. Ha en findag!!! <3 <3
  Henriette Celin14.09.2016 kl.15:10

  SV: Ikke sant :-D

  Ha en fin dag du også <3

  Skriv en ny kommentar

  hits