Et slanketips jeg gjør når jeg står opp (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Et slanketips jeg gjør når jeg står oppJeg går inn på kjøkkenet, tar meg et glass iskaldt vann, og skviser opp i en halv sitron.

Hvorfor? Fordi det er som en naturlig detox. Det renser leveren, og er bra for fordøyelsen. Det er vanndrivende, og driver giften ut av kroppen. Ja, det er faktisk sant! Men det er enda flere fordeler;

Det er et stoff i sitronen, som stagger sulten. Du får mindre sultfølelse. Du øker forbrenningen, og blir ren innvendig. Du går ned i vekt! Ja, du hørte riktig! Selvfølgelig med et fornuftig kosthold og trening til. Men dette bidrar til et større vekttap enn om du ikke gjør det. Tror jeg. Jeg har iallefall gått ned masse i vekt. Selvfølgelig mest fordi jeg spiser sunt og trener. Men det skader iallefall ikke med sitron og vann.

Det skal helst taes på morgenen på tom mage. Jeg tar gjerne 2-3 glass om dagen, før jeg spiser. For da fylles magen med vann, og da spiser jeg mindre.

Bare et lite tips som det er veldig lett å følge. Jeg synes det smaker ok også! :))

 • 3 kommentarer


  Amal Belaaouam13.09.2016 kl.21:19

  kanskje eg også skal begynne med sitron i vannet mitt også !
  Stine Ailin13.09.2016 kl.21:21

  Amal Belaaouam: ja, det er jo så enkelt! Sunt, og smaker friskt. Og man blir ren på innsiden. Vinn, vinn! Du kan jo prøve å se om du liker det! :)
  Amal Belaaouam13.09.2016 kl.21:29

  Jepp :) det skal eg gjøre !
  Stine Ailin13.09.2016 kl.21:38

  Amal Belaaouam: så bra! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits