Hvorfor er det så viktig å være en i mengden? (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hvorfor er det så viktig å være en i mengden?...Hvis du liker å skille deg ut, med sminke, tatoveringer, piercinger, eller hva det måtte være..Har du lagt merke til blikkene du får?

Jeg bryr meg ikke. Hadde jeg brydd meg hadde jeg valgt å ikke synes. Hadde jeg brydd meg hadde jeg valgt bort tatoveringer, sminke, og annet stæsj. Hadde jeg brydd meg, hadde jeg ikke vært meg.

Noen mennesker er nøytrale som personer. De liker å være en i mengden. Og det er greit. Men hva med oss som ikke liker det? Hvorfor er ikke det greit?

Når ble det galt å være seg selv? Hvorfor er det så viktig å se like ut? Vi er jo forskjellige på innsiden. Vi tenker forskjellig, har forskjellige personligheter. Så hvorfor skal vi da se så like ut?

Jeg møter ofte på en gutt når jeg er ute å trener. Han har sidecut, og håret han har igjen på midten av hodet er langt, og neon grønt! Jeg tipper han er 16-17 år! Så tøff han er, tenker jeg! Så utrolig tøft å være seg selv, fullt og helt. Det er beundringsverdig og ikke bry seg om hva andre mener, i en alder hvor man ofte er veldig usikker og sårbar.

Jeg blir alltid i så godt humør når jeg ser han. En fargeklatt i en ellers grå hverdag!

Vi smiler alltid til hverandre. Jeg får så mange stygge blikk for hvordan jeg velger å se ut. Og det gjør nok han også. Derfor smiler vi til hverandre. Jeg liker sånne folk! Rettelse; jeg beundrer sånne mennesker.

Jeg er sikker på at det er mange som ikke er seg selv fullt og helt. Hvorfor kan vi ikke svømme mot strømmen sammen?

 • Én kommentar


  Helene07.09.2016 kl.11:13

  har sittet å lest litt nedover bloggen din nå, jeg syns du skriver om mye bra og har en fin blogg =)

  Jeg tror alle de stygge blikkene bare er misunnelse, misunnelse for noen tørr det dem ikke tørr. <3
  Stine Ailin07.09.2016 kl.12:01

  Helene: tusen takk! Jeg digger håret ditt!! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits