2 brudd på kort tid. Men jeg smiler. Kan jeg ikke føle kjærlighetssorg lenger? (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

2 brudd på kort tid. Men jeg smiler. Kan jeg ikke føle kjærlighetssorg lenger?..Svaret er; jo, selvfølgelig! Jeg er jo trist. Men ikke så mye som jeg var når jeg var yngre. Jeg føler ikke den uutholdelige smerten som gjorde at man hadde smerter i magen, kastet opp, ikke sov, ikke spiste, bare tenkte på han. For det er kjærlighetssorg. Og det har jeg hatt. Jeg har hatt skikkelig kjærlighetssorg. En jævlig, uutholdelig smerte i kroppen, som satt i flere måneder. Men det er 9 år siden ganske nøyaktig. Jeg har ikke hatt kjærlighetssorg på 9 år. Nå føler jeg på noe helt annet. Det føles annerledes. Egentlig føler jeg på en styrke jeg ikke visste jeg hadde inne i meg. Samtidig som jeg virkelig har en sinnsykt god grunn til å være sterk; jeg er jo mamma!

Og jeg tror at det er derfor jeg ikke føler på den samme kjærlighetssorgen lenger. Fordi den største kjærligheten i livet mitt er sønnen min.

Fra juni, og frem til nå, har jeg gått gjennom en skilsmisse, og også hatt en ny kjæreste i nesten tre måneder som jeg valgte å gjøre det slutt med for to dager siden.

For nå har jeg tatt et valg; jeg vil stå på egne ben.

Jeg har alltid vært en kjæreste jente. Alltid likt meg best i forhold. Tryggheten, forutsigbarheten, det å vite at man alltid har noen å dele sorger og gleder med. Den følelsen.

Men jeg trenger ikke en armkrok for enhver pris lenger. Om 4 måneder er jeg 30 år. Og jeg har lært meg selv å kjenne nå. Jeg er ikke så avhengig av en mann for å føle stabilitet i hverdagen lenger. Jeg vil ikke være avhengig av noen for øyeblikket.

Den eneste jeg vil ha i armkroken min er sønnen min. Matheo. Det er stabilitet for meg. Kjærligheten jeg har til han. Lage middag til han, pusle sammen, lesestunder, gå turer. Det gir mening.

Sånn som ista, når han så på meg og sa; mamma, du lager deilig mat. Jeg ble skikkelig glad! Jeg trenger liksom ikke så mye annet for øyeblikket.

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits