Ikke bruk dop for å bli tynn. Da er det bedre at du veier for mye. (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ikke bruk dop for å bli tynn. Da er det bedre at du veier for mye...Jeg har nulltoleranse for rusmidler. For meg er rusmidler noe man tar for å slippe unna virkeligheten, for å bli fjern, og egentlig bare helt idiot. Og også for å bli tynn!

Om det så er amfetamin man kjører i seg, slankepiller, eller annet møkk som selvfølgelig er helt grusomt for kroppen, for å bli tynn? Da er det noe veldig galt. Ikke bare med deg, men med verden. For det er mange som gjør det. Det er bare så jævlig trist! Faen, jeg blir sur!

Jeg liker ikke å bry meg bort i andre sine valg til vanlig. Jeg mener og står for at du kan gjøre hva faen du vil, så lenge det ikke skader andre. Men når folk jeg bryr meg om tyr til den dritten, folk rundt meg, da bryr jeg meg. Mens hva Ola Nordmann gjør, det får han styre med selv.

Men det er patetisk å røyke sigaretter for å holde seg tynn. "Ja, du skjønner, da får jeg mindre lyst på mat, og høyere forbrenning. Jeg kan ikke slutte, for da blir jeg tjukk!"

Den har jeg hørt litt for mange ganger nå. Ja det er klart det er bedre med lungekreft og kols, enn å veie for mye! Jeg blir så provosert!

Når du i din streben etter å bli tynn, røyker sigaretter, kjører i deg piller, og ender opp med å bli skikkelig søplenarkoman. Skal jeg ikke bry meg? For det er dit du er på vei.

Hallo, kan du våkne?

Jeg vet du ikke bryr deg om dette innlegget. Når du er avhengig av noe vil du alltid ha unnskyldninger og forsvare deg.

Men jeg bryr meg.

For det er vel ikke akkurat slik at når du blir tynn, så kan du bare legge fra deg røyken, pillene dine, og pulveret ditt? Da har du blitt avhengig av dritten!

Har du ikke viljestyrke til å trene og spise sunt, så kan jeg garantere deg at du ikke har viljestyrke til å slutte med dopen den dagen du blir tynn.

Hvor er selvrespekten? Kan du ikke være glad i deg selv? Jeg er glad i deg. Det er mange som er glad i deg! Jeg vil hjelpe deg. Men du må ville det selv først.

Jeg høres kanskje bitchy ut nå. Men noen ganger, når man har omtanke for andre og man har prøvd alt, og ingenting hjelper. Ja da føler jeg for å hyle.

(Jeg skal bare legge til at jeg har ikke noe imot folk som røyker vanlige sigaretter. Herregud, jeg var der selv for (heldigvis) godt over 4 år siden.)

Men når man starter med det for å bli tynn. Da blir det ganske patetisk? Eller?

"Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil."

Stemmer vanligvis. Men når du ikke er grei og snill med deg selv, og jeg er glad i deg, da plager du meg, vil jeg si.

Jeg er glad i deg. Hører du?

 • Én kommentar


  lisarorvik04.09.2016 kl.12:45

  Utrolig bra skrevet :) (Har foresten ukens blogg og giveaway konkurranse på min blogg, bli gjerne med)
  Stine Ailin04.09.2016 kl.13:01

  lisarorvik: tusen takk. Skal gå inn på bloggen din. < 3

  Skriv en ny kommentar

  hits