Idag kjøpte jeg denne. Dette er noe alle jenter bør ha (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Idag kjøpte jeg denne. Dette er noe alle jenter bør ha..Dette er en defense spray, med en safe alarm på. Altså en sterk spray du sprayer på en overfallsmann, om du skulle være så uheldig å bli utsatt for det. Det er også en høy alarm lyd på sprayen. Etter min mening en helt genial liten sak. Min har allerede fått fast plass i vesken min.

Den selges lovlig i kassen på apoteket. Sprayen består av en sterk peppermynte aktig lukt, og svir i øynene på den som blir sprayet på. Sprayen avgir også en farge, som ikke er lett å vaske vekk, og sitter på i dager. Så skulle gjerningsmannen stikke av, vil han være lett gjenkjennelig om han får denne fargen i ansiktet.

Det er synd at verden har blitt slik. Men den har det. Jeg har ved to anledninger blitt fulgt etter av en somalier her på Torstrand. Han har stoppet bilen, kjørt etter meg, spurt om jeg kan sette meg inn og vise han en såkalt "Hospital gate", og også beordret meg om å sette meg inn. Han har også krevd å vite hva jeg skal og hvor jeg skal når jeg er ute å går.

Sist han kjørte etter meg, sa jeg at han skulle slutte å følge etter meg, om ikke ringte jeg politiet. Dette var nede ved Tollerodden.

For 4 dager siden møtte jeg på han på min lokale matbutikk, Kiwi på Torstrand. Han gikk inn når jeg gikk ut. Jeg løp hjem. Han skal ikke vite hvor jeg bor.

Uansett, han, og mange andre som han, er ute i gatene. Vi vet aldri hvor, og det er utrolig slitsomt.

Men han skal ikke ta fra meg treningsgleden min! Jeg skal fortsette å løpe ute alene. Jeg skal fortsette å føle meg fri. Og med denne lille saken føler jeg meg mye tryggere!

Jeg anbefaler alle å kjøpe denne.

 • Én kommentar


  Henriette Celin03.09.2016 kl.21:56

  Genialt å ha da. Spesielt om man går alene ute sent på kveld (:
  Stine Ailin03.09.2016 kl.22:02

  Henriette Celin: veldig. Jeg er til tider ute på kveldene selvom jeg ikke burde det. Men nå føles det mye lettere! Du burde kjøpe deg en < 3

  Skriv en ny kommentar

  hits