Jeg føler jeg bare har oppnådd en ting i livet. (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg føler jeg bare har oppnådd en ting i livet.Nå nærmer det seg veldig synes jeg. Jeg synes jeg ser tre tallet foran meg. Og nullen..30! 30 år!

4 måneder igjen..30 år!! Hvor blir tiden av?

Jeg satt i sofaen ista og tenkte. Det var journalist jeg skulle bli. Eller fotograf..Ikke bare en selger..Er livet over nå, liksom? Når jeg er 30, må jeg ta til takke med det jeg får?

Jeg har 5 ødelagte forhold bak meg, 1 skilsmisse, 1 knust familiedrøm, en vraket bil, jævlig dårlig økonomi..Thohei!! Jeg blir stressa!

Jeg vil oppnå noe. Jeg vil reise. Jobbe. Studere, tror jeg. Jeg er så eventyrlysten. Jeg vil leve.

Og det skal jeg.

Men det er en ting jeg har oppnådd. En stor ting. En veldig, veldig stor ting, som gjør meg så varm i hjertet, og så utrolig stolt!! Og det er han her! Sønnen min, Matheo Leander!

Han er det største i livet mitt, og uansett hva annet jeg oppnår i livet, vil det aldri kunne måle seg med han her. Kjærleik! < 3

 • 3 kommentarer


  tanketromling03.09.2016 kl.05:07

  Hehe jeg husker selv 30-års dagen min. Jeg tror det er den tyngste. 40-års dagen var helt topp i forhold og 50-års dagen som kommer snart gleder jeg meg til.

  Det er tungt å bli 30 for man går fra ung til voksen. Det er kjipt å ikke være 20 lenger. Men sånn er det. Blir bedre etter hvert.

  Så herlig at du er fornøyd med å ha fått sønnen din. Flott kar!
  Stine Ailin03.09.2016 kl.22:01

  tanketromling: ja det er skikkelig kjipt! Tror jeg er i en 30 års krise med løsvipper, tatoveringer, extensions. Herregud. Godt å høre det blir bedre når man blir eldre. Tusen takk!
  Henriette Celin03.09.2016 kl.08:54

  Det er en stor ting å har fått et barn til verden ja <3

  Håper du får reist, jobbet og studert som du vil etterhvert (:

  Skriv en ny kommentar

  hits