Naboen min er en moské, og nysgjerrig som jeg er, tok jeg turen bort (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Naboen min er en moské, og nysgjerrig som jeg er, tok jeg turen bort..En moské er et muslimsk bygg for bønn og koranstudium.

Hver fredag er det bønnerop, og mye trafikk her. Nabobygget, som tidligere faktisk var en videregående skole som jeg gikk på, har blitt en moské. Masse biler, og muslimer ikledd kjoler er noe jeg ser hver dag. Men det er ekstra mye trafikk på fredager.

Jeg vil ikke bruke denne bloggen til rasistiske utsagn eller fordommer. Jeg hater fordommer. Jeg hater å dømme andre. Og kjæresten min er jo muslim.

Allikevel tar jeg meg selv i å lure på en ting;

Hadde muslimene latt oss bygge en kirke i deres land?

Uansett. Istedet for å spotte de fra verandaen, tok jeg like greit turen bort før jeg gikk på Kiwi. Jeg gikk kun med en kort shorts, en liten topp, mitt lange blonde hår, og masse sminke. Jeg skilte meg såklart ut blant de andre. Jeg gikk ikke lenger enn til parkeringen.

Hvorfor jeg gikk dit? Jeg vet ikke. Jeg ville bare se. Jeg hadde ingen planer om å gå inn. Men jeg ville bare se dette på nærmere hold. Jeg er nysgjerrig. Men ut ifra blikkene som møtte meg på parkeringen..Jeg tror de dømte meg?

Jeg vet ikke. Kanskje jeg bare er paranoid.

Jeg gikk iallefall på Kiwi istedet..

Dette er hva jeg ser hver fredag. Tok bilde fra verandaen for et par timer siden.

 • Én kommentar


  Heidi02.09.2016 kl.18:53

  spennende å se en helt annen kultur rett utenfor vinduet da! :)
  Stine Ailin02.09.2016 kl.18:56

  Heidi: Ja. Det er faktisk det! :))

  Skriv en ny kommentar

  hits