Dagens mest overfladiske innlegg // Lets talk about the Kardashians. Hvem er penest? Kulest? Finest kropp? Min mening (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dagens mest overfladiske innlegg // Lets talk about the Kardashians. Hvem er penest? Kulest? Finest kropp? Min mening..Alle vet hvem de er. Alle har en mening om dem. Enten hater man dem. Elsker dem. Eller man elsker å hate dem.

Jeg har hatt nesten 4 års pause fra Keeping up with the Kardashians, men tror dere ikke jeg har blitt bitt av basillen igjen nå da? For den uken jeg ikke har Matheo, har jeg plutselig veldig mye mer egentid på kvelden.

Jeg som ikke har sett på TV i det hele tatt i år, har plutselig blitt helt opphengt i The Kardashians igjen. Nå har jeg lastet ned alle sesongene. Oh lord. Dette blir sosialt fremover..

Tidenes mest meningsløse program, som likevel gir mening? Skjønner dere. Man lever seg jo inn i dramaet deres. Man ser jo alt ifra skilsmisser til kjønnsskifte, bryllup, operasjoner, flytting, sykdom, ferier, stifting av familier. Altså, you name it. Man er med på hele livet dems, og føler man kjenner dem. Jeg ler, og ja, jeg gråter også. Jeg er lettrørt, så sånn er det bare.

Jeg tenkte jeg skulle liste opp mine favoritter, i forskjellige kategorier.

Den med kulest personlighet, som jeg helst ville hatt som venninne:

Khloe Kardashian!!!

Hun er alltid glad! Skikkelig livsglad! Hun sier alt hun tenker, ler mye, finner på masse rart, og får meg alltid i godt humør!

(Hun har jo blitt veldig hot det siste året også. Jeg har alltid tenkt at hun er den minst pene av søstrene. Men nå synes jeg hun begynner å klatre seg mot toppen)

Den peneste:

Kylie Jenner.

Ja, hun er så operert at hun er ikke til å kjenne igjen. Og man skal ikke applaudere operasjoner på unge jenter. Nei og nei og atter nei! Hadde hun vært min datter kunne hun bare glemme det. Men hun er ikke min datter, og jeg må jo være ærlig.

Jeg synes hun er så pen at jeg har faktisk ikke ord! Noen sier at hun bare ser operert ut, og prøver å ligne på storesøsteren Kim. Mye mulig. Men jeg synes hun er utrolig vakker uansett.

Den med finest kropp:

Kim Kardashian.

Dette bildet ble knipset for et par dager siden på MTV Video Music Awards. Dama har to svangerskap bak seg! Et ganske nylig! Jada, hun er operert her og der hun også. Implantater og andre ting. Men hun ser da fantastisk ut? En annen ting hun skal ha, er at hun setter kvinner med former på dagsorden. Hun ser rett og slett sunn ut. Sunn og vakker!

Den mest jordnære. Hun jeg ville gått til om jeg hadde det vanskelig:

Kourtney Kardashian!

Hun er så rolig. Hun prater sakte, er den som lager minst drama, og kanskje den som apellerer mest til "folk flest". Hun er trebarnsmamma, forretningskvinne, og den minst jålete av dem. Hun bruker minst sminke og dill dall, og er rett og slett den mest naturlige av dem (sett bort ifra Kendall Jenner). Allikevel er Kourtney veldig vakker.

Hun jeg ville tatt med meg på trening:

Kendall Jenner!

Hun er jo også veldig vakker. Hun jobber jo faktisk som supermodell idag. Hun er mer den avslappa tomboyen. Lite sminke, sporty, guttejente, chill dame.

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits