Jeg har trent bort rumpa - Ulempen med bare kondisjonstrening (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg har trent bort rumpa - Ulempen med bare kondisjonstreningDet er ingen hemmelighet at jeg har gått ned masse i vekt, over en 8 måneders periode. Jeg har nevnt det til det kjedsommelige. Det er heller ingen hemmelighet at dette er en livsstil jeg trives med, svært godt! Å være sunn og trene. Det er sånn jeg vil leve. Det finnes ingen negative ting med det.

Det eneste negative, er at jeg bare trener kondisjon, og ikke styrke. Jeg SKAL trene styrke. Planen min har hele tiden vært og bygge muskler. Men jeg har hatt behovet for å løpe av meg alt fettet først, noe jeg har klart! Litt for mye på rumpa, tydeligvis.

Jeg trenger ikke nevne navn, men jeg har jo fått slengt i trynet noen ganger; "Du har jo ingen rumpe lenger. Den er helt flat. Skal du se ut som et pinnemenneske eller?" Herregud, haha.

Man ser seg jo som regel forfra i speilet. Og jeg har vel kanskje hatt mest fokus på magen, da det er der jeg har hatt mest og jobbe med! Men samtidig som fettet har rent bort på mage, armer og ben, har det jo selvfølgelig forsvunnet fra rumpa også. Og det har jeg hatt alt for lite fokus på. Inntil nå. Nå har jeg blitt helt besatt av å få rumpe, haha. Ikke Kardashian rumpe (som om det er mulig, uten operasjon), men en sprettrumpe som et resultat av squats.

Den rumpa skal squattes på plass. Og det har jeg drevet med daglig i en uke nå. Det ser så dumt ut, at jeg holder meg her inne, ikke noe treningssenter foreløpig.

Men det er faktisk ikke et "pinnemenneske" jeg vil være. Jeg vil føle meg sterk. Få litt definerte former. Stramme masse opp. Så det er egentlig neste mål. Jeg liker å ha noe nytt og strebe etter hele tiden. Det gir mening for meg.

Så ikveld blir det en fredagskveld fylt med barne TV, doctor McStuffins antageligvis, og squats på mor. Haha.

Flat som en pannekake.

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits