Hva jeg veier idag. Samtidig er det et kjedelig liv og bare jobbe med kroppen og det overfladiske. Jeg jobber for å nå mange mål. (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hva jeg veier idag. Samtidig er det et kjedelig liv og bare jobbe med kroppen og det overfladiske. Jeg jobber for å nå mange mål.Jeg veide meg for 4 dager siden. 63 kilo, viste vekta. 2 kilo ned fra sist jeg veide meg. Jeg er 171 høy. Egentlig trodde jeg at jeg veide mer, siden kroppen har forandret seg litt etter graviditeten. Den er liksom ikke så "stram" lenger, og det gjør at jeg ser tykkere ut. Jeg har ikke mye igjen, men det fettet jeg har igjen på magen, er verken sunt for meg, eller positivt på noen som helst måte. Jeg klarer ikke og slå meg til ro med å ha litt mage, så derfor jobber jeg fortsatt med "siste rest".

Jeg må bare understreke at 63 kilo ikke er mye. Om du så veier 70, eller 80, så kan det være passe og riktig for deg, din idealvekt. Men min idealvekt er 57 kilo. Der har jeg alltid ligget, siden jeg har spinkel benbygning. Jeg vil ikke ha det på meg at jeg sier jeg er tykk, og skal bli syltynn. Men 57 kilo passer min kropp, og jeg ser helt normalt slank ut med min idealvekt på 57 kilo.

Så neste steg nå, er å jobbe enda hardere med kondisjon, og også styrke. Jeg vet at muskler forbrenner fett, og jeg vil ha vekk det usunne fettet på magen min. Jeg vil også ha rumpe. Folk kommenterer til stadighet at den er borte. Det vil jeg ikke ha på meg! Den skal squattes tilbake! Rompe og former er fint! Elsker det!

Jeg elsker å ha et mål. Noe å strebe etter. Noe og jobbe for hver dag. Mitt mål i livet er ikke bare drømmekroppen. Gud for et kjedelig liv det ville vært. Jeg drømmer også om å bli fotograf. Og jeg vurderer skole. Jeg vurderer skole for å ha flere valgmuligheter. Jeg har mange drømmer. Det at jeg jobber med drømmekroppen, eliminerer ikke noe annet. Jeg liker å strebe etter mange ting samtidig.

Jeg har jo nå, etter åtte måneders intens trening, og et sunt kosthold, snart kroppen jeg ønsker meg. Så gi meg en god grunn til at jeg ikke kan få jobben jeg vil ha?!

Jeg vil og jeg kan.

Kroppen min per dags dato.

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits