Et overfladisk innlegg. Drømmedama mi, sminken jeg ikke kan leve uten osv. (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Et overfladisk innlegg. Drømmedama mi, sminken jeg ikke kan leve uten osv.Den peneste og mest inspirerende dama jeg vet om, er Allison Green. Hvorfor hun er inspirerende? Fordi hun har vært ganske stor, og tar bilder underveis i treningsprossesen sin, og nå ser hun slik ut. Jeg kan sitte og se på bilder av henne i evigheter. Hun er halvt asiatisk. Elsker ansiktet, håret, kroppen, stilen, tatoveringene. Egentlig alt. Bare så vakker!!

Sminken jeg bruker hver dag er dette. Falske vipper, og lipliner. Jeg bruker disse vippene, da de ser naturlige ut, og tar meg 2 minutter og sette på, og denne lineren fra Jan Thomas gir større lepper, uten at det ser fake ut. Mamma har spurt meg i alle år hvordan jeg får så mye mascara på meg. Takk mamma, tar det som et kompliment. Da er jeg iallefall god til å få vippene mine til å ikke se falske ut. Brukt falske vipper siden jeg var 20. Og lip liner kanskje det siste året. Bruker det bare på overleppen for å få under, og overleppen til og se ganske like ut i størrelse.

Favoritt sang. Ariana Grande med Bad decisions. Jeg har hørt på den hver eneste dag i sikkert 4 måneder. Blir ikke lei! Handler om at forelskelse kan gjøre deg litt crazy. Litt bad girl. Ta litt bad decisions. Alle gjør vel det iblant.

Favoritt sanger er Samantha Harvey. Stemmen hennes rører meg langt, langt inn i sjelen. Hun synger cover låter, og fortjener et ordentlig gjennombrudd. Vakker, og veldig talentfull. Anbefaler og sjekke videoene hennes på YouTube.

Favoritt mat og drikke, er dette. For det første, avokado er så sunt. En feit frukt, ja!! Men nå lever jeg jo bare på grove knekkebrød, og jeg trenger noe fett. Jeg er gaaaal etter avokado. Spiser 1 om dagen. Moser den med gaffel, smører den på knekkebrødet, og strør over litt mais! Nam nam nam! Kaffe er det beste jeg vet om. Vet ikke hvor mye jeg drikker, men jeg klarer ikke å starte dagen uten kaffe!

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits