Stine, du har en egen evne til å provosere. (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Stine, du har en egen evne til å provosere.Først vil jeg bare si tusen takk for den gode responsen og lesertallene på blogginnleggene mine igår. Veldig koselig. Og glad jeg kan engasjere og provosere.

Som min far har sagt til meg hele mitt liv; "du har en egen evne til å provosere."

Om det akkurat er en god egenskap vet jeg ikke. Men jeg tier ikke om hva jeg mener. Jeg har alltid sagt nøyaktig hva jeg tenker. Og jeg er veldig fornøyd med den egenskapen hos meg selv, samtidig som den også kan gi meg både motbør og regnvær, for å si det slik. Når jeg sier hva jeg mener, må jeg selvfølgelig tåle at andre har andre meninger. Og det gjør jeg. Eller så hadde jeg jo heller ikke provosert. Og da hadde det ikke vært så interessant lenger.

Og sette igang diskusjoner og engasjement er sunt og bra. Bruke hodet og tenke litt. Få frem hva man sitter inne med.

Og det kommer jeg til å fortsette med. Så lenge jeg lever. Så er det opptil enhver om man gidder å bry seg, engasjere seg, bli provosert, eller bare riste på hodet og lure på hva i helvete jeg driver med. Jeg besitter ikke den egenskapen av å bry meg om hva andre mener om meg. Kun mine aller nærmeste. Egentlig kun min sønn. "Mamma, du er jenta mi, og min beste venn". Noe jeg hører hver dag Matheo og jeg er sammen. Og det holder egentlig i massevis for meg.

God helg!

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits