Slik ser jeg ut nå // Kommer inn i alle de gamle klærne igjen (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Slik ser jeg ut nå // Kommer inn i alle de gamle klærne igjenJa, jeg gråt noen gledestårer igår. Jeg ser ikke selv hvor mye jeg har gått ned i vekt, men det gikk liksom litt opp for meg igår kveld da..Jeg prøvde den ene jeansen etter den andre, i størrelse 36, og jeg fikk søren meg på meg alle klærne. Bukser, kjoler, shortser, bikinier. Alt. Etter all treningen fortjener jeg det virkelig. Det er så verdt alt strevet.

Så igår ga jeg bort alle klærne jeg har brukt i disse siste årene som formfull, (for å ikke snakke stygt om overvekt) så nå er det bare klær igjen fra jeg var 25 år, haha :p

Jeg setter meg selvfølgelig ikke ned nå, og tror at jeg har nådd målet, og at jeg bare spiser som før, og slutter å trene. Nei, jeg fortsetter og trene hver dag, og gå på diett. Jeg skal enda ned 10 kilo.

Jeg var hos en kostholdsekspert idag. Hun sa at dietten og treningen min var lystbetont, og sa også at jeg fikk i meg riktig næringsstoffer. Så da fortsetter jeg og kjører på. Det er så fantastisk gøy, og gir meg bare enda mer motivasjon!!!

 • 2 kommentarer


  Monika18.05.2016 kl.18:56

  Så bra:) klapp klapp. Stå på, og lykke til med dei siste 10 kiloene. Skulle ønske eg hadde samme stå på vilje.
  Stine Ailin19.05.2016 kl.00:53

  Monika: takk takk! :D Det er bare å ønske det nok, så følger viljen etter!! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits