Jeg har fått skikkelig kjeft for vekttapet mitt (Stine Ailin)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg har fått skikkelig kjeft for vekttapet mittSom dere vet har jeg gått ned i vekt, veldig mye også. Men som folk sier; det har gått fort! Vel, det har ikke det. Jeg har brukt 4 måneder på å gå ned 15 kilo.

Folk tror jeg har gått ned 20 kilo, men nei, jeg er fortsatt, for å si det på en pen måte; formfull!

For 2 dager siden fikk jeg en peptalk som varte 1 time. Når ble det greit? Jeg fikk beskjed om å stoppe. Jeg vet at vedkommende, som jeg ikke vil henge ut med navn, bare vil meg godt. Men jeg har det godt. Jeg er sunn og frisk. Jeg trener hver dag og spiser sunn mat! Jeg er glad, full av energi, og lever sunt.

Men jeg fikk beskjed om å stoppe, vedkommende var kjempe sinna, og slo handa i bordet. Det er da min kropp og jeg som skal trives med den. Jeg har fortsatt 10 kilo igjen som skal vekk. Om min trivselsvekt er 58 kilo, så la meg nå målet mitt. Nå er det bare 4 uker til bikinisesongen, og jeg skal kjøre ekstra hardt på disse ukene!

Så lenge det gjøres på en sunn og riktig måte, så er det ikke noe galt i å ha et mål, og jobbe målrettet for å oppnå drømmen sin. Aldri la noen stoppe deg!!!

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits